AFBRAAK RUWBOUW
METSELWERKEN
ELEKTRICITEIT
VENTILATIE - SANITAIR
ZELFBOUW

Algemene bouwwerken

U kan bij Bouwonderneming Cromheeke Joris BV terecht voor elk renovatie- of nieuwbouwproject, volledig afgewerkt of gedeeltelijk, aanbouw bij een bestaande woning, kleine renovatiewerken (badkamer, keuken, aanpassingswerken).

Naast totaalprojecten doet Bouwonderneming Cromheeke Joris BV ook algemene bouwwerken, afbraakwerken, ruwbouw en technieken (elektriciteit, ventilatie & sanitair).

Afbraak

Terug
Wanneer u start met de bouw van een huis of een verbouwingsproject, moet het terrein/gebouw eerst bouwklaar gemaakt worden.

Cromheeke Joris BV staat voor totaalprojecten, inclusief de volledige sloop van alleenstaande of aangebouwde gebouwen of het afbreken van betonconstructies.

Na de afbraak of de sloopwerken voeren wij het bouwafval weg.

Ruwbouw - Metselwerken

Terug
De realisatie van wat we de ‘ruwbouw’ noemen, is ongetwijfeld de belangrijkste fase in de bouw van een huis.

De term verwijst naar het geheel van werken in verband met de structuur van het gebouw, de stevigheid en de afdichting, inclusief de riolering en regenwaterrecuperatie.

Elektriciteit - Ventilatie - Sanitair

Terug
Technieken worden in de woningbouw steeds belangrijker en uitgebreider, door de verschillende technieken te koppelen kan de woning beter gestuurd worden naar uw wensen. Bij Cromheeke Joris BV kan u terecht voor alle technieken: alle elektrische installaties, sanitair, centrale verwarming en ventilatie. Ook voor het plaatsen van een centraal stofzuigsysteem kan u bij Cromheeke Joris BVBA terecht.

Elektrische installatie
* Traditionele installatie
* Huisautomatisering
* Databekabeling
* Verlichting
* Multimedia
* Zonnepanelen
* Warmtepompen

Sanitaire installatie en centrale verwarming
* Sanitaire installatie
* Vloerverwarming
* Radiatoren
* Zonneboilers

Ventilatiesysteem
Een ventilatiesysteem zorgt ervoor dat er verse lucht wordt toegevoerd in de leefruimtes (living, slaapkamer, bureau,...) en dat er vochtige lucht wordt afgevoerd in de vochtige ruimtes (badkamer, keuken, wasplaats, WC,...). Hierdoor hebben de bewoners altijd verse lucht en wordt het vocht uit de woning afgevoerd. Dit komt dus zowel de gezondheid van de bewoners als de gezondheid van de woning ten goede. Als men een huis bouwt of verbouwt moet men voldoen aan de EPB-normen.

Centraal stofzuigsysteem
Een centraal stofzuigsysteem is ideaal om de luchtkwaliteit binnen de woning optimaal te houden, dankzij de krachtige centrale stofzuiger zonder stofzuigzakken en een afvoer naar buiten zorgt u ervoor dat er geen fijne stofdeeltjes terug in de woning geblazen worden. Naast het voordeel van de luchtkwaliteit is ook het gemak een belangrijk punt om te kiezen voor een centraal stofzuigsysteem.

Zelfbouw

Terug
Het is een cliché, maar het blijft gewoon waar: we hebben een baksteen in de maag. De Vlaming bouwt en verbouwt graag. U heeft een baksteen in de maag maar toch niet de nodige kennis of ervaring? Wij staan U bij! Wij zorgen voor het nodige advies, de nodige materialen en staan u bij van bouwplan tot oplevering.